Auto airconditioning

Een auto zonder airconditioning in nagenoeg niet meer denkbaar en is van groot belang bij het comfortabel en veilig rijden. Tegenwoordig garanderen de airconditioning een schone en droge lucht op de door u ingestelde temperatuur.

De airconditioning is het hele jaar door aangenaam maar vooral bij warm weer onmisbaar. Denk hierbij maar aan het warme weer op uw vakantie of tijdens het file rijden tijdens een warme dag in de zon. De airconditioner zorgt in deze situaties voor een veilig en aangenaam klimaat in de auto.

In het najaar en winter bewijst de airco zijn nut door het razendsnel ontwasemen van beslagen ruiten. Binnen enkele seconden zijn uw ruiten weer doorzichtig.

Oude Hendriksman Techniek specialist in airconditioning

Oude Hendriksman Techniek is de specialist op het gebied van auto- airconditioning en beschikt over ruime  ervaring voor het repareren en onderhouden van uw autoairco.

Werken aan koel- en airconditionings installaties mag alleen uitgevoerd worden door een STEK- erkend bedrijf. Koudemiddel is een chemische stof die de ozonlaag aantast, en draagt tevens bij aan het broeikas effect. Oude Hendriksman Techniek heeft daarom geïnvesteerd in recycle apparatuur ter bescherming van het milieu. Het koudemiddel uit de airconditionerkan zonder dat het in het milieu komt weer worden hergebruikt.

Autoairco reparatie en onderhoud

Oude Hendriksman is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van autoairco installaties in personen- en bedrijfswagens. Ook voor de verkoop van lossen autoairco onderdelen bent u bij Oude Hendriksman Techniek op het juiste adres.
De meeste garagebedrijven kunnen geen onderhoud en reparaties verrichten aan auto airconditioning. Ook tijdens een grote onderhoudsbeurt of servicebeurt bij uw dealer of garage wordt uw autoairco niet gecontroleerd of onderhouden. Het is daarom van belang om tijdig de auto airconditioning specialist Oude Hendriksman Techniek in te schakelen.
Door tijdig onderhoud van uw auto airco:

 • verbruikt u minder brandstof;
 • heeft u minder slijtage van de compressor;
 • heeft u hierdoor geen hoge reparatiekosten en
  bespaart u veel geld;
 • heeft u het aangenaam koel in de zomer en rijdt u
  met onbeslagen ramen in de herfst;
 • komt u niet voor verrassingen te staan tijdens uw
  vakantie of reis.

Oude Hendriksman Techniek is merk onafhankelijk en werkt zowel voor particulieren als autobedrijven. Bij Oude Hendriksman Techniek kunt u terecht voor elke merk/type auto.

Werkzaamheden aan uw autoairco kunnen ook via onze mobiele airco service op locatie worden verricht in het gehele land.  Handig voor als u thuis meerdere auto’s bezit óf als u als bedrijf een klein wagenpark heeft.

000

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, int given in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204