Diagnose Expert

DiagnoseXpert Oude Hendriksman Techniek

Het succes van geode service

DiagnoseXpert Oude Hendriksman is een technisch bedrijf, dat zich richt op revisie, inbouw en verkoop van diverse autotechnische onderdelen en systemen. Maar om welke deelactiviteit het ook gaat, goede service maakt altijd deel uit van het pakket.

Een kleine 10 jaar geleden besloten Marco en Ewald Oude Hendriksman een technisch revisiebedrijf over te nemen. Door de klant centraal te stellen en kwalitatief hoogwaardig werk te leveren verwierf het bedrijf al snel een goede reputatie. Dat leidde tot een sterke groei van het bedrijf, dat nu werk biedt aan zeven werknemers. De reputatie is zelfs zo sterk, dat de clientèle zich inmiddels over een groot deel van Nederland uitstrekt. In tachtig procent gaat het daarbij om business-to-business, maar ook particulieren zijn welkom bij het Almelose bedrijf.

Breed gamma

Oude hendriksman Techniek biedt een breed gamma aan activiteiten. Daaronder vallen de Hella Airco Service en de revisie van startmotoren, dynamo’s, brandstofpompen en radiateuren. Ook verzorgt Oude Hendriksman Techniek remservice en levering van dieselonderdelen, alsmede de inbouw van overdrukfilters, standkachels, automatische koppelsystemen en andere comfortschakelingen: “ We hebben ons laatste jaren sterk gespecialiseerd in de inbouw van overdrukfilters, die zorgen dat de chauffeurs van vrachtwagens en kranen zonder gezondheidsrisico’s in vervuilde omgevingen kunnen werken, zoals in de bodemsanering.” Aldus Macro Oude Hendriksman.  “Daarnaast bouwen we ook automatische “Klik&Co”-koppelingsbedieningen in. Mensen met een handicap of problemen met knieën kunnen dan via een drukknop op de pook ontkoppelen om te schakelen”.

De inbouw en reparatie van standkachels is de laatste jaren ook een “hot item”, uiteraard vooral in de winter:  “Het rendement van dieselmotoren is soms zo hoog, dat ze ’s winters niet genoeg meer opwarmen. Een standverwarming zorgt dat dat wel gebeurt, zodat er minder slijtage en minder vervuiling optreedt. Ook het brandstofverbruik profiteert hiervan, terwijl het voor de rijder veel prettiger en veiliger is, wanneer de cabine goed op temperatuur komt. Duurdere auto’s hebben standaard al een bijverwarmer, maar die geven nogal eens problemen. Die kunnen wij oplossen.”

Nieuwste technieken

Voor een bedrijf dat zich dermate intensief met de techniek van moderne auto’s bezig houdt, is het essentieel om op de hoogte te blijven van de laatste technologische ontwikkelingen. Daarom worden de werknemers regelmatig bijgeschoold door de fabrikanten van de productgroepen, die Oude Hendriksman vertegenwoordigt.

Het bedrijf bezit dan ook diverse certificaten, die aantonen dat het bedrijf aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet. Om dezelfde reden is Oude Hendriksman DiagnoseXpert geworden: “Het is voor ons belangrijk om bij een goed bekend staande organisatie te horen, ook vanwege de technische back-up en de mogelijkheden tot scholing die dit GroupAuto-concept biedt. Dat zorgt dat wij altijd up-to-date zijn en onzen klanten de beste service kunnen bieden.
Met concept zijn we immers groot geworden!”

000