Dieselmotor als motor in uw auto. Oude Hendriksman Techniek weet als beste welke prestatie en betrouwbaarheid van de dieselmotor gevraagd worden.
Bij Oude Hendriksman Techniek is in de jaren een enorme kennis en ervaring opgebouwd op het gebied van dieseltechniek. Hierin wordt geen onderscheid gemaakt bij de klassieke techniek of de modernste elektronische dieselsystemen.

Bij Oude Hendriksman Techniek zijn alle moderene testbanken en apparatuur aanwezig om van alle merken de common-rail injectoren te testen en eventueel te reviseren.
Hiervoor beschikt men over de Hartridge CRi PC waarmee de nieuwste generatie Bosch, Delphi, Denso en Siemens verstuivers getest kunnen worden. Ook kunnen alle pompverstuivers en brandstofpompen uitvoerig getest worden.

Door de enorme kennis en ervaring is Oude Hendrikman Techniek in staat om altijd tot de juiste oplossing te komen waarbij natuurlijk de kwaliteit voorop staat.

Commen-rail-injectoren zijn tegenwoordig voorzien van een unieke code. Met behulp van de Hartridge CRi PC kunnen wij deze unieke code voor u in programmeren.

Doordat Oude Hendriksman Techniek altijd voorop loopt met de laatste ontwikkelingen is het ook mogelijk verstuivers te reviseren van de fase III Common-rail-injectoren.
Nauwkeurigheid is bij deze laatste dieseltechniek van groot belang. Wij zijn in staat om zelf de kleinste onderdelen te vervangen. Dit vergroot de kwaliteit en daarmee de betrouwbaarheid van uw dieselmotor.

Niet alleen de juiste kennis en de modernste apparatuur is nodig voor het reviseren van uw dieselmotor. Optimale werkomstandigheden en een schone werkomgeving is van groot belang. Reeds het kleinste vuil kan al de oorzaak zijn van een defecte injector.
Oude Hendriksman Techniek heeft gezorgd voor de optimale werkopstandigheden en voldoet hiermee aan alle strenge eisen die door de fabrikant zijn opgesteld.

000

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, int given in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204