Oude Hendriksman Techniek is al bijna 10 jaar de specialist op het gebied van dynamo’s en startmotoren. Oude Hendriksman heeft vrijwel van elk merk en type auto de dynamo op voorraad. Daarnaast is er in de jaren een enorme kennis opgebouwd in het reviseren van dynamo’s.

Bij het reviseren van de dynamo wordt het voor en achter schild gezandstraald. Vervolgens worden de voor en achter schild behandeld door een werpstraler die gevuld is met stalen korrels. De voor en achter schild van de dynamo zijn nu zo goed als nieuw.
Ook de waaier en de poelie worden gezandstraald en daarna gespoten met hittebestendige verf. De sleepringen van de rotor worden vervangen of indien nog mogelijk opnieuw afgedraaid. Bij Oude Hendriksman Techniek worden de lagers, diodeblok, borstels en de regelaar altijd vernieuwd. De stator wordt uitvoerig getest en indien nodig ook vervangen.
Aangezien bij Oude Hendrikman Techniek kwaliteit voorop staat wordt de dynamo uitvoerig getest en indien goed bevonden is de dynamo weer klaar voor gebruik.

000

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, int given in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204