Air Top Serie

Air Top luchtverwarmers met traploze temperatuurregeling zijn ideaal voor het verwarmen van onder andere speciale voertuigen, campers, bestelauto’s, voertuigen voor personenvervoer en laadruimtes.

Comfort voor u en uw werknemers.
De Webasto Air Top is bij uitstek geschikt als verwarming voor bestelauto’s. Dat betekent comfort voor uw werknemers. Zij stappen tijdens de koude wintermaanden in een heerlijk voorverwarmd voertuig en hebben gelijk goed zicht. Ook is de Air Top geschikt als laadruimteverwarming voor bijvoorbeeld servicebussen en mobiele werkplaatsen. Materialen of gevoelig transport worden op deze manier vorst- en condensvrij gehouden.

Air Top Evo
De nieuwe Air Top Evo met innovatieve bediening zorgt voor een heerlijk comfortabel verblijf in de cabine of voor het juiste klimaat in voer- of vaartuig. De Air Top Evo is met zijn krachtige blower in staat de cabine  of ruimte snel te verwarmen. De verwarmers hebben een stille werking, een laag brandstofverbruik en een traploze temperatuurregeling. Deze compacte luchtverwarmers beschikken over een zeer precies elektronisch temperatuursysteem voor een constante temperatuur.

Air Top Evo bediening
Dit bedieningspaneel heeft verschillende standen om af te stemmen op uw behoefte aan warmte op dat moment.
Eco-stand voor gereduceerd verwarmingsvermogen. Deze stand gebruikt 70% van het maximale vermogen.
Standaard-stand, in deze stand werkt de luchtverwarmer op zijn normale vermogen.
Power-stand voor 10% toename van het verwarmingsvermogen, voor een snelle verwarming van de ruimte (van 3500W naar 3900W en van 5000W naar 5500W)
Ventilatie-stand voor frisse lucht tijdens de warme dagen.
Hoogte- schakelaar, dankzij deze instelling werkt de Air Top Evo ook in de bergen.

Meer informatie over de luchtverwarmers op www.webasto.nl

000