Echte luxe zie je niet die voel je!

Direct een heerlijk verwarmd interieur. Geen koude stoelen en geen koud stuur meer. De standkachel van Webasto verwarmt uw auto voordat u instapt. Dit is goed voor de motor van de auto en de voorverwarmde auto verbruikt ook nog eens de eerste kilometers minder brandstof en produceert tegelijkertijd tot twee derde procent minder schadelijke uitlaatgassen.

Nooit meer ramen krabben in de kou en altijd veilig wegrijden. Met de Webasto standkachels heeft u rondom vrij zicht, direct bij het instappen. Ook het wederom bevriezen of beslaan van ruiten wordt voorkomen.

Upgradekit
Moderne dieselmotoren zijn zo efficiënt, dat ze het interieur niet meer volledig kunnen verwarmen. Daarom worden dieselauto’s steeds vaker standaard uitgevoerd met een bijverwarming, die gedurende de rit voor warmte zorgt. Met de Webasto upgradekit is deze snel en voordelig om te bouwen naar een volwaardige standkachel.

Zo werkt het
De Webasto standverwarming verwarmt het koelwater van de auto.
Het warme koelwater wordt door de interieurverwarming van de auto gevoerd. De ventilator blaast vervolgens warme lucht het interieur in en ondertussen wordt de motor voorverwarmd. Dit zorgt niet alleen voor een aangename temperatuur maar ook voor ontwasemde ramen en een voorverwarmde motor. Met alle bedieningsopties kunt u ‘s zomers ook uw voertuigventilator (standventilatie) inschakelen, dus verkoeling van het interieur voordat u instapt! In wat voor auto u ook rijdt, Webasto biedt met de Thermo Top, voor bijna alle auto’s warmte en comfort.

Uw Webasto standkachel zorgt niet alleen voor veel meer comfort; deze is ook gemakkelijk, betrouwbaar en eenvoudig te bedienen – zoals u het wilt.

Nieuw! Uw standkachel bedienen per app.
De app is te vinden onder de naam “Thermo Call” in de Apple App Store of op de Android Market.
Hiermee download je een soort van afstandsbediening waarmee de standkachel heel eenvoudig bediend kan worden. Met een aantal symbolen is snel te kiezen voor het direct inschakelen van de standkachel, het programmeren van de starttijd of juist een compleet programma inprogrammeren.
Er is wel één voorwaarde: je auto dient met de nieuwe Thermo Call TC3 uitgebreid of uitgerust te worden. Oudere Thermo Call versies zijn niet met de app compatibel.
Warmte via uw telefoon: Thermo Call TC3
Dit is pure comfort: uw standkachel gemakkelijk bedienen door te bellen of een sms te sturen. Waar u ook bent. Eenvoudig in- en uitschakelen of de gewenste verwarmings- of ventilatieduur kiezen.

Klik onderstaande link voor de brochure.
Webasto_Standkachel

000

Warning: array_map(): Expected parameter 2 to be an array, int given in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204

Warning: implode(): Invalid arguments passed in /home/customer/www/oudehendriksman.nl/public_html/wp-includes/class-wp-query.php on line 2204